Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)170g594kcal22.9g111.4g4.9g5.4g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 153g65kcal5.2g7.3g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)19g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl59g78kcal7.7g0.2g4.9g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)31g110kcal7g0g9.2g0g
Paprika punainen 20g6kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Purjosipuli, annos 20g6.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g26g5.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 136g435kcal36.4g0g32.5g0g
Ketsuppi, Pirkka5.8g6.2kcal0.1g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2612kcal160g246.6g106.4g13.4g
Valittu annoskoko625g1306kcal80g123.3g53.2g6.7g
Annoskoko puolitettuna313g653kcal40g61.7g26.6g3.4g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.7g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355158