Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino83g283kcal19.1g44g3.1g5g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 104g152kcal15.2g18.3g0.9g4g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g129g142kcal3.9g4.1g12.9g0g
Kananmuna kuoreton 57g81kcal7.1g0.2g5.8g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 90g93kcal3.1g16.2g1g2.6g
Raejuusto, Milbona, Lidl103g93kcal16.5g2.6g2.1g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g7.7g64kcal0g0g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1841kcal131.2g175.8g67.2g25g
Valittu annoskoko625g920kcal65.6g87.9g33.6g12.5g
Annoskoko puolitettuna313g460kcal32.8g44g16.8g6.3g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355347