Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)21g5.8kcal0.3g1g0g0.4g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g171g226kcal36g0g8.6g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g171g341kcal34.2g0g22.3g0g
Margariini, Pirkka1.1g7.7kcal0g0g0.9g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli43g128kcal1.5g1.8g12.8g0g
Vesi128g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%86g137kcal2.3g2.3g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1711kcal148.6g10.2g117g0.8g
Valittu annoskoko625g855kcal74.3g5.1g58.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna313g428kcal37.2g2.6g29.3g0.2g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355720