Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu78g99kcal8.6g0.2g7g0g
Sokeri 111g450kcal0g110.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g127g36kcal0.8g7.6g0.3g3.2g
Vehnäjauho puolikarkea 96g328kcal9.7g66.9g1.1g3.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen65g470kcal0g0g52.2g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g33g235kcal0.3g0.3g26.1g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g33g82kcal4.6g1.1g6.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g82g326kcal0g81.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.2kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4058kcal48g539.2g186.4g13g
Valittu annoskoko625g2029kcal24g269.6g93.2g6.5g
Annoskoko puolitettuna313g1014kcal12g134.8g46.6g3.3g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081