Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 215g307kcal26.9g0.6g22g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g29g264kcal0g0g29.3g0g
Vesi59g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl195g703kcal3.9g5.3g74.2g0g
Katkarapu 59g40kcal8.5g0g0.6g0g
Tilli mauste10g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 20g104kcal0.1g0.1g11.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g39g109kcal7.4g0g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3056kcal93.8g12.2g293g0g
Valittu annoskoko625g1528kcal46.9g6.1g146.5g0g
Annoskoko puolitettuna313g764kcal23.5g3.1g73.3g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357646