Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g195g117kcal2.9g25.3g0.2g1.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha260g431kcal49.4g0g26g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 130g429kcal2.6g3.9g45.5g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.8kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 3.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Mustapippuri 1.3g3.6kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2038kcal110.8g62.6g150g5.4g
Valittu annoskoko625g1019kcal55.4g31.3g75g2.7g
Annoskoko puolitettuna313g510kcal27.7g15.7g37.5g1.4g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357793