Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra451g360kcal76.6g4.5g4.5g0g
Voi 56g409kcal0.7g0.2g45.8g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g23g131kcal4.9g2.1g11.4g2.3g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g34g194kcal6g2.4g16.8g4g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2364kcal191.8g18.8g169.6g12.6g
Valittu annoskoko625g1182kcal95.9g9.4g84.8g6.3g
Annoskoko puolitettuna313g591kcal48g4.7g42.4g3.2g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136