Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona345g235kcal42.1g13.5g0.7g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)173g328kcal7.8g27.6g20.7g0g
Karpalo, pakaste69g15kcal0.3g2.4g0.5g2.3g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g35g148kcal26.2g1.2g3.8g0g
Liivate 3.5g12kcal3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1476kcal158.8g89.4g51.4g4.6g
Valittu annoskoko625g738kcal79.4g44.7g25.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna313g369kcal39.7g22.4g12.9g1.2g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358567