PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 59g17kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Paprika keltainen 59g18kcal0.6g3g0.1g1.2g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Oliiviöljy 12g105kcal0g0g11.9g0g
Riisi puuroutuva 99g339kcal6g74.8g0.7g2.3g
Vesi237g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g79g48kcal0.7g4.1g3.2g0.2g
Kasvisliemikuutio 7.9g24kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g12g47kcal3.8g0g3.4g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g7.9g8kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1260kcal27.8g182.4g43.2g11.6g
Valittu annoskoko625g630kcal13.9g91.2g21.6g5.8g
Annoskoko puolitettuna313g315kcal7g45.6g10.8g2.9g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358816