Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 253g107kcal24.9g1g0.3g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g169g912kcal16.9g60.8g62.5g0g
Semper mangoa soseena169g85kcal0.3g20.3g0.5g0g
Sokeri 34g137kcal0g33.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2482kcal84.2g231.8g126.6g0g
Valittu annoskoko625g1241kcal42.1g115.9g63.3g0g
Annoskoko puolitettuna313g621kcal21.1g58g31.7g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359658