Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt262g120kcal8.4g12.6g3.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)52g66kcal5.8g0.2g4.7g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen5.2g38kcal0.1g0.1g4.2g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%52g84kcal1.4g1.4g7.8g0g
Tonnikala öljyssä 79g149kcal21.3g0g7.1g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g52g37kcal5.8g1.3g0.8g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli52g157kcal1.9g2.2g15.7g0g
Tilli tuore1g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 68g233kcal6.9g47.6g0.8g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1767kcal103.2g130.8g90g4.8g
Valittu annoskoko625g884kcal51.6g65.4g45g2.4g
Annoskoko puolitettuna313g442kcal25.8g32.7g22.5g1.2g
Arvot/100g100g141kcal8.3g10.5g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361689