Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)319g415kcal67g1.6g15.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8g1.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g106g137kcal4.5g5.4g10.6g0g
Juustoraaste emmental punaleima133g518kcal38.5g0g39.9g0g
Tilli, tuore 40g12kcal1.5g0.4g0.3g0.8g
Ruohosipuli 16g3.6kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2177kcal223.6g16g133.6g2.6g
Valittu annoskoko625g1089kcal111.8g8g66.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna313g544kcal55.9g4g33.4g0.7g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096