Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 284g230kcal4.5g47.8g0.1g8.5g
Paprika, punainen114g29kcal1g5.2g0.5g2.3g
Parsakaali brokkoli 114g40kcal5.3g2.2g0.3g2.8g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g114g193kcal1.8g2.4g19.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g984kcal25.2g115.2g40.4g27.2g
Valittu annoskoko625g492kcal12.6g57.6g20.2g13.6g
Annoskoko puolitettuna313g246kcal6.3g28.8g10.1g6.8g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363462