Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g183g493kcal31.9g0g40.2g0g
Sipuli 84g25kcal1g4g0.2g1.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g26g19kcal1.1g3.3g0.1g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g13g41kcal2.2g7.1g0.4g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g20g18kcal0.6g0.7g1.4g0.1g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g7.3g66kcal0g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1324kcal73.6g30.2g99.2g6.4g
Valittu annoskoko625g662kcal36.8g15.1g49.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna313g331kcal18.4g7.6g24.8g1.6g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364390