Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%237g404kcal47.5g0g23.7g0g
Oliiviöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Voi 8.3g60kcal0.1g0g6.8g0g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 4.2g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Paprika punainen 51g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Tomaattimurska 237g70kcal1.3g12.6g0.5g4.5g
Tomaattisose tomaattipyree 18g14kcal0.8g2.3g0g0.2g
Soijakastike 21g13kcal1.1g2g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g3g3.4kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1339kcal104.2g45.4g79.2g13.4g
Valittu annoskoko625g670kcal52.1g22.7g39.6g6.7g
Annoskoko puolitettuna313g335kcal26.1g11.4g19.8g3.4g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364883