Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g120g355kcal16.9g1.2g31.3g0.7g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g155g40kcal1.7g4.8g0.3g0g
Maustepippuri, annos 1g4.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 344g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g791kcal37.2g12g63.2g1.4g
Valittu annoskoko625g396kcal18.6g6g31.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna313g198kcal9.3g3g15.8g0.4g
Arvot/100g100g63kcal3g1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365421