Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita233g746kcal23.3g151.5g4.7g30.3g
Vehnäjauho, sunnuntai152g530kcal18.2g107.5g3.2g4.5g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.3g0g0.1g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 11g45kcal0g11.2g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 26g231kcal0g0g26.1g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 186g56kcal5.4g6.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3265kcal95.2g564.4g68.4g69.8g
Valittu annoskoko625g1633kcal47.6g282.2g34.2g34.9g
Annoskoko puolitettuna313g816kcal23.8g141.1g17.1g17.5g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.2g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760