Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g155g92kcal9.3g6.5g3.1g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras26g69kcal2.2g13.3g0.3g3.5g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g345g480kcal65.6g0g24.2g0g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 38g54kcal4.7g0.1g3.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.6g78kcal0g0g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1594kcal166.6g47.8g80.6g9g
Valittu annoskoko625g797kcal83.3g23.9g40.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna313g399kcal41.7g12g20.2g2.3g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366111