Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Oliiviöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g111g47kcal1.8g9.5g0.1g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g128g141kcal29.4g0g2.6g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g28g36kcal6.9g1.4g0.3g0g
Kesäkurpitsa43g7.2kcal0.2g1.1g0.3g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Purjosipuli 57g13kcal1g1.4g0.1g1.2g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Persilja 1.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Vesi199g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g592kcal79.8g33.8g15g5.6g
Valittu annoskoko625g296kcal39.9g16.9g7.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna313g148kcal20g8.5g3.8g1.4g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367010