Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)60g214kcal8.4g41.9g1.3g3g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 239g330kcal44.9g0g16.7g0g
Sipuli (kuorittu)72g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl27g242kcal0g0g26.9g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g135g363kcal12.6g61.9g6.2g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2339kcal133.6g214.4g102.4g18.4g
Valittu annoskoko625g1169kcal66.8g107.2g51.2g9.2g
Annoskoko puolitettuna313g585kcal33.4g53.6g25.6g4.6g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367657