Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 115g34kcal1.1g5.2g0.5g2.2g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g48g164kcal10g29.9g0.5g7.6g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g18g162kcal0g0g18.3g0g
Sieni tatti, hapero 203g56kcal3.7g5.9g1g3.9g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g20g60kcal1.3g11.8g0.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)136g217kcal3.7g3.7g20.3g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g48g187kcal15.2g0g13.8g0g
Sipuli 37g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1781kcal71g116.6g110.6g28.6g
Valittu annoskoko625g891kcal35.5g58.3g55.3g14.3g
Annoskoko puolitettuna313g445kcal17.8g29.2g27.7g7.2g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368144