Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka56g402kcal0.6g0.6g44.6g0g
Liivatelehti, gelatiini2.6g9kcal2.2g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g107g69kcal11.8g4.3g0.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g13g52kcal0g12.9g0g0g
Mansikka 215g100kcal1.1g18g0.4g4.1g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g103g414kcal8.2g62.8g17.5g3.8g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g86g180kcal2.6g4.3g17.2g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g43g227kcal3.9g25.8g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2904kcal60.8g257.4g183g15.8g
Valittu annoskoko625g1452kcal30.4g128.7g91.5g7.9g
Annoskoko puolitettuna313g726kcal15.2g64.4g45.8g4g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368316