Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu402g506kcal44.2g1.2g36.1g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g94g253kcal12.2g0g22.5g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g107g268kcal20.3g0g23.6g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g13g120kcal0g0g13.4g0g
Voi 6.7g49kcal0.1g0g5.4g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2391kcal153.6g2.4g202g0g
Valittu annoskoko625g1195kcal76.8g1.2g101g0g
Annoskoko puolitettuna313g598kcal38.4g0.6g50.5g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368594