Kana-kasviskeitto

Kuori ja pilko perunat ja 3 porkkanaa ja keitä kypsiksi.

Kuori 1 sipuli.

Paista 1rkl oliiviöljyssä kananpojan paistisuikaleet ja sipuli pannulla ja lisää ne kypsinä keittoon.

Lisää sitten pakastevihannekset ja -maissit ja lämmitä keitto.

Lopuksi sekoita fond du chef liemihyytelö pieneen määrään keitettyä vettä ja lisää keittoon.

Lisäksi voit maustaa esim.

Herbamare -yrttisuolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3309 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g321g241kcal6.1g51.4g0.6g3.2g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Sipuli 21g6.3kcal0.3g1g0g0.4g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Kariniemen kananpojan paistisuikaleet hunajamarinadissa 800g (Kariniemi), annos 200g151g227kcal25.1g0.5g13.6g0g
Vihannessekoitus,Kesäpöytä (Apetit), annos 125g47g17kcal1.3g2.2g0.2g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g38g47kcal1.1g9.7g0.2g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g5.7g3.4kcal0.1g0.3g0.4g0g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1153kcal68.4g134.4g35.4g9.2g
Valittu annoskoko625g576kcal34.2g67.2g17.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna313g288kcal17.1g33.6g8.9g2.3g
Arvot/100g100g92kcal5.5g10.8g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368638