Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 142g39kcal4.4g1.5g1.1g2.3g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g157g622kcal34.5g0g51.7g0g
Pinjansiemenet, Parrots129g801kcal37.5g16.8g71.1g4.8g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g176g1584kcal0g0g176g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g6137kcal156.2g43.4g600g15g
Valittu annoskoko625g3068kcal78.1g21.7g300g7.5g
Annoskoko puolitettuna313g1534kcal39.1g10.9g150g3.8g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.5g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368640