Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla

Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle

1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.

Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.

2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.

Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.

3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.

Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g49g215kcal1.8g1.3g22.6g0g
Broccoli mix (X-tra), annos 250g392g137kcal9.8g13.7g2g9.8g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.1g13kcal0.5g0.5g1g0.1g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g49g28kcal2g2.4g1.2g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g59g188kcal13.5g0g13.5g0g
Valkosipuliyrtti katkarapu (Rainbow), annos 100g71g49kcal8.5g1.6g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1264kcal72.2g39g83.2g19.8g
Valittu annoskoko625g632kcal36.1g19.5g41.6g9.9g
Annoskoko puolitettuna313g316kcal18.1g9.8g20.8g5g
Arvot/100g100g101kcal5.8g3.1g6.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368945