Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 18g41kcal0.9g3.2g2.5g1g
Tomaatti 301g68kcal1.7g10.4g0.9g4.2g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g120g12kcal1.3g1.2g0.2g1.2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g84g212kcal13.5g1.3g16.8g0g
Basilika, tuore60g24kcal1.9g3g0.5g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g738kcal39.6g42.2g42g18.8g
Valittu annoskoko625g369kcal19.8g21.1g21g9.4g
Annoskoko puolitettuna313g184kcal9.9g10.6g10.5g4.7g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.4g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369059