Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)124g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Kinkkusuikale, Portti198g247kcal33.6g0.8g13.8g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g247g59kcal4.4g7.4g1.2g4.7g
Keltuainen, 20g, annos 20g7.4g4.7kcal0.3g0g1.9g0g
Parmesan formaggio da pasta49g226kcal19.8g0g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1140kcal119.4g28.2g66.8g13.6g
Valittu annoskoko625g570kcal59.7g14.1g33.4g6.8g
Annoskoko puolitettuna313g285kcal29.9g7.1g16.7g3.4g
Arvot/100g100g91kcal9.6g2.3g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369238