Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman334g567kcal40.1g0g33.4g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g42g154kcal5.8g30.2g1g1.7g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g125g351kcal2.9g4.4g35g0g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Mineraalisuola keskiarvo 4.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2429kcal121.8g73.2g157.8g4.4g
Valittu annoskoko625g1215kcal60.9g36.6g78.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna313g607kcal30.5g18.3g39.5g1.1g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370144