Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen279g92kcal9.2g13.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g445kcal13.2g90.7g1.6g4.5g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2g6.2kcal0.2g1.2g0.1g0.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka2g8kcal0g2g0g0g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.2g0.2g6.7g0g
Mustikka metsä- 120g53kcal0.6g7.7g0.7g3.9g
Hermesetas -neste4g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu20g12kcal0.2g0.9g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1425kcal63.4g234.4g19.8g18g
Valittu annoskoko625g713kcal31.7g117.2g9.9g9g
Annoskoko puolitettuna313g356kcal15.9g58.6g5g4.5g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.8g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321