Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g107g182kcal21.4g0g10.7g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.3g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.7g0.1kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g134g107kcal2g9g6.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.7g7kcal0.3g0.3g0.5g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g7.5g29kcal1.8g0g2.5g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g35g96kcal7.1g0.4g7.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 54g19kcal2.5g1g0.2g1.3g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)24g173kcal0g0g19.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 161g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g80g274kcal5.5g62.6g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1784kcal81.6g148.2g96g5.2g
Valittu annoskoko625g892kcal40.8g74.1g48g2.6g
Annoskoko puolitettuna313g446kcal20.4g37.1g24g1.3g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.9g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370924