Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka323g543kcal64.6g0g32.3g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%81g97kcal2.3g3.6g8.1g0g
Korppujauho (Pirkka)40g145kcal5.7g28.3g0.9g2g
Sipuli (kuorittu)121g33kcal1.6g5.8g0.2g2.1g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl48g64kcal6.3g0.2g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1960kcal161g75.8g114g8.2g
Valittu annoskoko625g980kcal80.5g37.9g57g4.1g
Annoskoko puolitettuna313g490kcal40.3g19g28.5g2.1g
Arvot/100g100g157kcal12.9g6.1g9.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370949