Kalkkuna Kaalilaatikko

Keitä riisi kasviliemessä noin 10 min
Leikkaa kaali suikaleiksi, silppua sipuli
Lisää kaalisuikaleet ja sipuliriisin päälle, keitä kunnes riisi kypsää.

Sekoita joukkoonjauheliha, mausteet ja kanamuna.

Siirrä vuokaan ja paista 200-asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Evak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g348g84kcal4.2g11.8g0.7g7.3g
Puuroriisi70g244kcal4.2g52.9g1.2g1.6g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g139g194kcal26.4g0g9.7g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.4g0.1g2g0g
Siirappi 7g21kcal0g5.2g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr3.8g11kcal0.3g0.4g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1180kcal76g144.4g29.2g19.4g
Valittu annoskoko625g590kcal38g72.2g14.6g9.7g
Annoskoko puolitettuna313g295kcal19g36.1g7.3g4.9g
Arvot/100g100g94kcal6.1g11.6g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=371038