Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g368g515kcal58.9g11g26.9g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)108g65kcal0.8g5.2g4.3g0.3g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g86g310kcal7.3g66.3g0.9g0g
Sipuli 58g18kcal0.7g2.8g0.1g1g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g5.4g15kcal0.5g0.9g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1844kcal136.4g172.4g66.4g2.6g
Valittu annoskoko625g922kcal68.2g86.2g33.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna313g461kcal34.1g43.1g16.6g0.7g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372056