Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 181g258kcal22.6g0.5g18.5g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g16g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe4.1g7.2kcal0.2g1.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g85kcal2.5g17.3g0.3g0.9g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g8.2g12kcal1.2g1.2g0.3g3.9g
Vehnänalkio 4.1g15kcal1.2g1.3g0.4g0.6g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki304g170kcal25.9g15.2g0.6g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss82g28kcal0.8g3.4g0.7g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1150kcal108.8g81g41.6g16.8g
Valittu annoskoko625g575kcal54.4g40.5g20.8g8.4g
Annoskoko puolitettuna313g288kcal27.2g20.3g10.4g4.2g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983