Bataatti-vuohenjuustokeitto

Keitä/hauduta tomaattikmurskaa ja sokeria hyvän aikaa, sillä sen maku paranee haudutuksesta.

Keitä bataatti ja lisää kasvisliemikuutio.

Soseuta keitto ja sekoita sekaan vuohenjuusto.

Lisää nestettä, jos keitto on liian sakeaa.

Jos pidät vuohenjuustosta, valitse voimakas juusto, niin se maustaa keiton kunnolla, vaikka sitä tuleekin vähän.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2378 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 158g128kcal2.5g26.5g0.1g4.7g
Vesi342g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g2.6g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vuohenjuusto Sainte Maure13g39kcal2.2g0g3.3g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)24g7.1kcal0.2g1.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 53g10kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Ruokaöljy keskiarvo 7.4g65kcal0g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g518kcal11.2g61.4g22.6g11.4g
Valittu annoskoko625g259kcal5.6g30.7g11.3g5.7g
Annoskoko puolitettuna313g130kcal2.8g15.4g5.7g2.9g
Arvot/100g100g41kcal0.9g4.9g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373219