Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g287g474kcal57.5g0g28.7g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g216g52kcal3.9g6.5g1.1g4.1g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Margariini 80% keskiarvo14g102kcal0g0g11.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)72g119kcal2.2g2.9g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1512kcal128.2g22.2g104.4g9.4g
Valittu annoskoko625g756kcal64.1g11.1g52.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna313g378kcal32.1g5.6g26.1g2.4g
Arvot/100g100g121kcal10.3g1.8g8.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373461