Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%278g473kcal55.6g0g27.8g0g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Mutti paseerattu tomaatti63g20kcal1.1g2.9g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g49g36kcal2.2g6.3g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7g63kcal0g0g7g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 174g61kcal8g3.4g0.5g4.3g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Basilika, kuivattu 1.4g3.5kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Oregano, kuivattu 1.4g4.2kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1354kcal136.2g32g71.6g13.4g
Valittu annoskoko625g677kcal68.1g16g35.8g6.7g
Annoskoko puolitettuna313g339kcal34.1g8g17.9g3.4g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.6g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373963