Kanariisi pata

Paista broilerin suikaleet ja keitä riisi.

Voitele vuoka ja sekoita suikaleet, riisi, juustoraaste ja ruokakerma vuokaan sekaisin.

Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Mausta broilerin suikaleet paistaessa, esim.

Chilijauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja aromisuola,

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1530 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, keitetty, suolaa 204g280kcal5g61.8g0.6g1.9g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g61g202kcal15.3g0g15.9g0.6g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g102g123kcal2.3g4.9g10.2g0g
Broilerinfileesuikale, marinoitu, Atrian 630g257g358kcal46.3g5.1g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1924kcal137.8g143.6g87.4g5g
Valittu annoskoko625g962kcal68.9g71.8g43.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna313g481kcal34.5g35.9g21.9g1.3g
Arvot/100g100g154kcal11g11.5g7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375092