Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g490g701kcal98g0g34.3g0g
Kananmuna kuoreton 74g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Lanttu 61g18kcal0.6g2.8g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1647kcal215.6g6g84g2.2g
Valittu annoskoko625g824kcal107.8g3g42g1.1g
Annoskoko puolitettuna313g412kcal53.9g1.5g21g0.6g
Arvot/100g100g132kcal17.2g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893