Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen366g121kcal12.1g17.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g502kcal14.9g102.5g1.8g5.1g
Rypsiöljy 32g278kcal0g0g31.5g0g
Kananmuna kuoreton 62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Sokeri 18g74kcal0g18.3g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2129kcal69.6g277.8g79.4g10.2g
Valittu annoskoko625g1064kcal34.8g138.9g39.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna313g532kcal17.4g69.5g19.9g2.6g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071