Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi415g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 3g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Kaali, valkokaali28g5.8kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)28g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Parsakaali pakaste Rainbow83g17kcal2.5g1.7g0g2.1g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g42g126kcal10g20.1g0.5g4.8g
Flora ruokakerma 15%19g29kcal0.4g0.5g2.9g0g
Rypsiöljy 5.5g49kcal0g0g5.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g1.4g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g490kcal28g50.2g19.8g16g
Valittu annoskoko625g245kcal14g25.1g9.9g8g
Annoskoko puolitettuna313g122kcal7g12.6g5g4g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376798