Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g259g906kcal30.4g188.1g3.6g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g130g188kcal28.5g5.4g3.9g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g65g159kcal11.7g0.4g12.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g156g32kcal0.9g5.9g0.5g2.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 7.3g64kcal0g0g7.3g0g
Mustapippuri 1g2.9kcal0.1g0.4g0g0.3g
Basilika, tuore 5.2g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2709kcal143.8g401.2g55.2g5.2g
Valittu annoskoko625g1355kcal71.9g200.6g27.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna313g677kcal36g100.3g13.8g1.3g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377733