Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 186g424kcal35.4g0g31.7g0g
Paprika punainen 233g68kcal2.2g10.5g0.9g4.4g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g93g19kcal0.6g3.5g0.3g1.3g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Polar 10% (Valio)47g98kcal14.9g0g4.7g0g
Tomaattisose tomaattipyree 14g11kcal0.6g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1276kcal109.4g37.8g75.4g13.4g
Valittu annoskoko625g638kcal54.7g18.9g37.7g6.7g
Annoskoko puolitettuna313g319kcal27.4g9.5g18.9g3.4g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378051