Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 186g52kcal2.2g7.5g0.4g3.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.4g0g0.6g
Punajuuri 30g11kcal0.3g2.1g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha74g123kcal14.1g0g7.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka28g23kcal0.9g5.3g0.3g0.3g
Vesi279g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g455kcal36g33.2g18.2g11g
Valittu annoskoko625g228kcal18g16.6g9.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna313g114kcal9g8.3g4.6g2.8g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378374