Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%116g197kcal23.1g0g11.6g0g
Keräkaali, 100g434g104kcal5.2g14.8g0.9g9.1g
Fondue, puolet paketista 220 g15g32kcal2.9g1.4g2.5g0g
Sipuli 32g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g29g94kcal4g17.4g0.9g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g872kcal71.2g70.2g32g25.2g
Valittu annoskoko625g436kcal35.6g35.1g16g12.6g
Annoskoko puolitettuna313g218kcal17.8g17.6g8g6.3g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=380116