Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi403g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 67g218kcal7g40.4g1.5g6.6g
Mustikka metsä- 121g53kcal0.6g7.7g0.7g4g
Sokeri 34g139kcal0g34.2g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g820kcal15.2g164.6g4.4g21.2g
Valittu annoskoko625g410kcal7.6g82.3g2.2g10.6g
Annoskoko puolitettuna313g205kcal3.8g41.2g1.1g5.3g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381729