Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g247g59kcal4.4g7.4g1.2g4.7g
Sipuli (kuorittu)124g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 247g816kcal4.9g7.4g86.5g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1823kcal22g42.4g175.8g14.2g
Valittu annoskoko625g912kcal11g21.2g87.9g7.1g
Annoskoko puolitettuna313g456kcal5.5g10.6g44g3.6g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750