Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g80g272kcal10.4g54g1.4g4.2g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 172g52kcal4.9g6.2g0.2g0g
Kuivahiiva, annos 11g6.9g25kcal3.1g2.7g0.4g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma23g73kcal0g16.9g0g0g
Voi 57g415kcal0.7g0.2g46.5g0g
Tattarijauho, Vijatuote286g1001kcal37.2g200.1g4g15.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3674kcal112.6g560.2g105g38.8g
Valittu annoskoko625g1837kcal56.3g280.1g52.5g19.4g
Annoskoko puolitettuna313g919kcal28.2g140.1g26.3g9.7g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381963