Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g422g253kcal42.2g18.2g1.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu93g117kcal10.2g0.3g8.4g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g101g314kcal17.2g54.7g2.9g13.2g
Leivinjauhe 8.4g15kcal0.4g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1399kcal140g152.8g25.2g26.4g
Valittu annoskoko625g700kcal70g76.4g12.6g13.2g
Annoskoko puolitettuna313g350kcal35g38.2g6.3g6.6g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382292